Политолог обясни защо не трябва да очакваме тежка зима. Няма никаква

...
Политолог обясни защо не трябва да очакваме тежка зима. Няма никаква
Коментари Харесай

Политологът Стефанов: Няма логика да твърдим, че зимата ще бъде страшна

Политолог изясни за какво не би трябвало да чакаме тежка зима. 

Няма никаква логичност да твърдим, че зимата ще бъде страшна. Не сме във война, оправяме се обичайно стопански. Това сподели политологът Любомир Стефанов за " Твоят ден " по Нова нюз.

" Демократична България и Радев споделиха взаимната си фрустрация и не чух линии за бъдещето. Имаше политическо и личностно говорене. Дано като изключат камерите да кажат значителното. Радев няма партия, само че има служебно държавно управление, което употребявайки момента, че е ничие, разчиства едни авгиеви обори. Президентът е назначил тотална проверка на предходното ръководство. Той е взел страна против партиите, които пробват да трансформират секторни политики. Радев разчиства по оста някому ", уточни той. И добави, че има заплаха Народното събрание да се трансформира във функционалност на президента. Според него и сега се гласоподава смесено, а в случай че хартия размени машината, това ще е крачка обратно. 

Журналистът Виктор Иванов дефинира консултациите като скучни. " Радев наподобява е влезнал в избирателен интервал. Президентът е съветски. Единственият риск при избори през януари е служебното държавно управление да не успее да изрине снега, тъй че бюлетините да не стигнат до секциите. Не знам на каква база стъпват, като настоявам, че зимата ще е страшна. Икономиката бумти, тъй като бизнесът си прави бизнес без да се кланя на никого ", счита той. 

По думите му е явна тактика забавянето на консултациите. " За всички е ясно, че ще вървим на избори. Или бавим поради измененията в Изборния кодекс, само че хората няма да им имат вяра. Или да мине програмата за незабавно преовъоръжаване на служебния кабинет. Ако бъде утвърдена, държавното управление разполага с 10 милиарда лв. и не би трябвало да пита повече Народното събрание ", акцентира Иванов, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР